Julkaistu: 11.05.2020
Pkp 1500 li datasheet 237x0

Blink Marinelta uusi keypad

PKP-1500-LI on pienikokoinen, yksirivinen CAN-väylä keypad, jossa isot näppäimet.

Italialainen Blink Marine on vuonna 2001 perustettu, erityisesti marine- ja ajoneuvosovellusten ohjausratkaisuihin erikoistunut valmistaja. Blink panostaa vahvasti CAN-väyläisten keypadien kehitykseen. Esimerkkinä tästä kehitystyöstä on uusi kompakti PKP-1500-LI.

Veden ja pölyn kestävä rakenne sopii vaativiin ympäristöihin. Keypadin suojausluokitus on IP67 / IP69K. Keypad sisältää viisi näppäintä vaihdettavilla merkeillä ja RGB led valoilla. Malli sopii sekä sisä- että ulkotiloihin ja siinä on erittäin hyvä suojaus UV-säteilyä vastaan.

Lisätietoja tuotteesta tuotelehdestä.

Lisätietoja:
Mervi Fischer   
050 388 8205

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää