Julkaistu: 06.05.2020
Thales cinterion iot partner program logo 237x0

Esittelyssä Thales Cinterion

Jatkossa tunnistat tutut Gemalto Cinterion tuotteet Thales Cinterion nimellä.

Pitkäaikaisen IoT yhteistyökumppanimme Gemalton integrointi Thales Groupiin on saatu virallisesti päätökseen. Gemalton Cinterion brändin M2M modeemeja ja moduuleja kehitetään jatkossa entistä voimakkaammin Thalesin Digital Identity and Security segmentin alla. Thales on ranskalainen avaruus-, puolustus- ja IoT-tekniikkaan sekä tietoturvaan keskittynyt yritys. Thalesin tuotekehityspanostus on miljardi Euroa vuodessa.

Samalla korostuvat Gemalton ja Thalesin yhteiset synergiaedut tarjota asiakkailleen ratkaisuja langattomien IoT ratkaisujen toteuttamiseen, hallintaan ja tietoturvaan. Pääset tutustumaan tuotevalikoimaan tästä linkistä.

Lisätietoja:
Seppo Junninen
050 1790

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää