Julkaistu: 16.12.2019
Sahkomessut logo vaalealle 237x0

Sähkö Valo Tele AV 2020-messut

Sähkö- ja teleasennuksen tuoteuutuudet löydät osastoltamme C2-229.

Jyväskylän Sähkömessuilla 2020 esittelemme tuoteuutuuksia valokuitu- ja sähkökaapelien jatkamiseen ja liittämiseen sekä mittaukseen ja testaukseen. Lisäksi esittelemme innovatiivisen kaapelinhallintajärjestelmän vaativiin ulkoasennuksiin.

Olette samalla tervetulleita messujen yhteydessä järjestettävään Fujikura, Elpress ja Viavi uutuusmallien esittelyiltaan. Tilaisuus järjestetään Jyväskylän Original Sokos Hotel Alexandrassa, keskiviikkona 5.2.2020 kello 18-21. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja paikalle voitte saapua oman aikataulunne salliessa. Pitkin iltaa tarjoamme pientä purtavaa ja virvokkeita. Tilaisuus on maksuton. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Tervetuloa Jyväskylään!

Lisätietoja:
Matti Hätönen  
050 350 6529

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää