Julkaistu: 07.09.2019
Krfs fi 237x0

Erittäin kapeat kaapelikengät Ellegon tuotantoon

Elpress KRFS-kaapelikengät ja esiasennus nopeuttavat tuotantoa.

Ellego Powertec Oy suunnittelee ja valmistaa varaajia, DC-virransyöttöjärjestelmiä ja tehoelektroniikan ratkaisuja asiakaslähtöisesti. Tuotteita käytetään korkeaa luotettavuutta vaativissa loppukohteissa, kuten voimalaitoksissa, laivoilla ja lentokentillä. Ellegon asiakkaiden yksi tärkeimmistä vaatimuksista on tuotannon laadukkaat komponentit.

Ellego on pitkään käyttänyt tuotteissaan ruotsalaisen Elpress AB:n valmistamia putkikaapelikenkiä sekä puristustyökaluja. Tästä kokonaisuudesta muodostuu System Elpress, jossa jokaisen liitoksen toimivuus on taattu alan korkeimpien standardien mukaisesti.

Uusimpina tuotteina Enkom Active toimitti Ellegon liitinvalikoimiin Elpress KRFS-sarjan kaapelikengät erittäin kapeilla laatoilla. Laatan leveys on sama kuin putken läpimitta, mikä mahdollistaa kaapelikengän esiasentamisen esimerkiksi kohteisiin joissa on läpiviennit.

Lisätietoja:
Esa Niemi   
050 337 1515

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää