Julkaistu: 02.09.2019
Logo joint 237x0

Elpress puristustyökalujen huolto

Elpress huoltopalveluiden markkinointi, myynti ja laskutus siirtyy Enkom Activelle.

Risto Kärr on ansiokkaasti hoitanut Elpress puristustyökalujen huollot suurella ammattitaidolla ja huolella 15 vuoden ajan. Syyskuun lopussa Riston on kuitenkin aika siirtyä viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Varmistaaksemme huoltopalveluiden jatkuvuuden ja laadun, olemme kesän aikana palkanneet Ristolle seuraajan nimeltä Tero Hahtokari. Tero tulee nyt saamaan perehdytyksen ja koulutuksen Ristolta sekä sisaryrityksemme, valmistaja Elpressin kollegoiltamme. Terolla on yli 10 vuoden kokemus sähköalalta ja hän puhuu sujuvasti suomen lisäksi englantia ja ruotsia.

Samassa yhteydessä huoltopalveluiden markkinointi, myynti ja laskutus siirtyy sisaryrityksellemme Enkom Active Oy:lle, jolla on pitkään ollut edustuksessaan Elpress työkalut ja liitintuotteet. Siirron myötä saatavillanne on entistä kokonaisvaltaisempi tarjonta Elpress tuotteita ja palveluita. Työkalujen huoltopiste säilyy jatkossakin Mustasaaressa.

Haluamme jatkossakin aktiivisesti kehittää Elpress huoltopalvelua ja otamme käyttöön muun muassa huoltokutsut huollossa olleille ja toimittamillemme koneille, varmistaen näin niiden pitkäikäisen ja turvallisen toiminnan.

Huoltokyselyt ja -pyynnöt voi jatkossa tehdä numerosta 050 355 6269 (16.9 alkaen numero on 040 413 4805) tai osoitteesta huolto@enkom-active.fi.

Haluamme vielä kiittää Ristoa ja toivottaa Teron tervetulleeksi porukkaan. Toivotamme myös teidät lämpimästi tervetulleeksi jatkossakin käyttämään Elpress työkalujen huoltopalveluita!

Lisätietoja:

Kristian Mäkelä
toimitusjohtaja
EFC Finland Oy                                                        
040 148 3565                                                            
kma@efc.fi

Matti Hätönen
toimitusjohtaja
Enkom Active Oy    
050 350 6529

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää