Enkom ja K&K Active yhdistävät voimansa

4.5.2015

Yhtenä organisaationa pystymme entistä paremmin kartoittamaan asiakkaillemme sopivimmat teknologiset ratkaisut ja tuomaan lisäarvoa markkinatuntemuksellamme.

Enkom Oy ja K&K Active Oy yhdistyvät. Tarjoamme asiakkaillemme jatkossa molempien yhtiöiden ainutlaatuista osaamista sekä  tuotetuntemusta sähkötekniikasta ja tietoliikenteestä. Yhtenä organisaationa pystymme entistä paremmin kartoittamaan asiakkaillemme sopivimmat teknologiset ratkaisut ja tuomaan lisäarvoa markkinatuntemuksellamme. Pitkät ja tiiviit päämiessuhteet ovat toimintamme kulmakiviä myös tulevaisuudessa.

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta nykyiseen tuotetarjontaamme. Yhteyshenkilömme pysyvät samoina, joten asiakkaamme voivat edelleen huoletta olla yhteydessä tuttuihin henkilöihin. Panostamme samalla kasvuun erityisesti sähkömekaanisten tuotteiden alueella ja aloitamme lisäresurssien haun välittömästi.

Enkom ja K&K Active kuuluvat molemmat Lagercrantz Group AB -teknologiaryhmään. Yhdistymisellä ei ole vaikutusta omistussuhteeseen. Uuden yhtiön nimi on Enkom Active Oy. Yhtiön johdon muodostavat toimitusjohtajana Matti Hätönen ja myyntijohtajana Kari Pekkala. Nykyinen Enkom Oy:n toimitusjohtaja Marcus Käld jatkaa yrityksen taustalla hallitusroolissa sekä sisaryhtiö EFC Finland Oy:n toimitusjohtajana. Virallisesti yhdistyminen toteutetaan vuoden 2015 aikana.

Lisätietoja:

Matti Hätönen    
K&K Active Oy    
050 350 6529    
matti.hatonen@kandk.fi    

Marcus Käld
Enkom Oy
050 518 5901
marcus.kald@enkom.fi

« Takaisin


© 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone