AudioCodes CloudBond 365 on täällä!

3.12.2015

AudioCodes CloudBond 365 on joustava ja modulaarinen ratkaisu Cloud-PBX:n tai Office 365:n yhdistämiseen paikalliseen puhelinverkkoon operaattorista tai tekniikasta riippumatta.

Ratkaisu tarjoaa siis pilvikäyttäjille esim. Enterprise Voice-palvelun vanhoja operaattoriyhteyksiä ja numerointeja käyttäen. AudioCodes CloudBond 365 on sijoitettavissa konesaleihin, sivukonttoreille tai omiin tiloihin. Tämä All-in-one Skype for Business-ratkaisu yhdistää parhaat puolet sekä Skype for Business servereiltä, Cloud-PBX:stä että palveluntarjoajan tarjonnasta.

AudioCodes CloudBond 365 perustuu hybrid Skype for Business-rakenteeseen. Siitä on saatavilla kolme eri kokoon skaalautuvaa mallia, suurimman skaalautuessa aina 5000 käyttäjään asti. Se sisältää tarvittavien servereiden lisäksi mm. integroidun AudioCodes SBC:n, helppokäyttöisen hallintanäkymän ja varmuuskopiointi- ja palautusratkaisun. Tämän lisäksi AudioCodes CloudBond 365 mahdollistaa Contact Center järjestelmän liittämisen Skype for Business pilvipalveluun.

Lue lisää AudioCodesin sivuilta muista ominaisuuksista tai lataa tuote-esite.

Lisätietoja:
Mika Sinkkonen
Enkom Active Oy    
050 590 6566
mika.sinkkonen@enkom-active.fi


 

« Takaisin


© 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone