LAZERMaster LZM-100

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  AFL:n (Fujikuran tytäryhtiö) LZM-100 LAZERMaster on "lasin muokkaus ja kuituhitsausjärjestelmä", joka käyttää perinteisten elektrodien sijasta CO2 laseria. CO2 laserin käyttö tuo etuja laitteen käytössä mm. tulosten toistettavuuden ja huoltovapauden muodossa. Verrattuna mm. hehkulanka (filament) tai elektrodimenetelmiin, on CO2 laseria käyttävä laite selkeästi huoltovapaampi ja monipuolisempi käyttää.

  Laitteella voidaan käsitellä jopa 2,3 mm paksua lasia. Korkearesoluutioinen optinen analyysi yhdessä laitteen edistyneen ohjelmoinin tuo tarkkuutta kuituhitsauksiin, kartioihin sekä muihin lasin muokkausoperaatioihin.

  LAZERMaster LZM-100:n ohjelmisto on käytännössä identtinen FSM-100 -sarjan koneiden kanssa. Järjestelmä on intuitiivinen ja helppo käyttää. Voit myös ohjata laitetta PC koneellasi. Laitteen mukana toimitettava PC kone sisältää esiasennetun SpliceLab -ohjelmiston, joka tarjoaa graafisen käyttöliittymän avulla yksinkertaisen hallintakokemuksen. Käyttälle tarjotaan myös mahdollisuus luoda omia komentoja kattavan komentokirjaston avulla.

  Tutustu tuotteisiin tarkemmin valmistajamme sivuilta:

   

   

  www.stateofthearc.com  © 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone