Erikoiskuituhitsaus

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Fujikuralla on maailmanlaajuinen maine korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteiden valmistajana. Fujikuran lasin käsittelyyn suunniteltuja kuituhitsauskoneita käytetään niin laser- kuin lääketiedesovelluksissa.

  Fujikuran uudistunut erikoiskuituhitsausmallisto FSM-100 luo uuden standardin kuitujen käsittelymahdollisuuksille, tehden aiemmin hankalat sovellukset helpommin saavutettaviksi. Kaksois-LCD näyttö tarjoaa käyttäjälleen parannetun, laajemman graafisen informaation työskentelyprosessin aikana. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu tuotantovaatimuksia ja yleisimmin käytettyjä tuotantotiloja ja -työpisteitä silmällä pitäen.

  Kuidun kohdistaminen ja PM-kuitujen hitsaaminen on helpompaa kuidun-pää-näkymän avulla.

  FSM-100 ja -100+ mallit soveltuvat kuiduille aina 500 um (FSM-100) ja 1200 um (FSM-100+) asti. Suurimpien kuitujen hitsaaminen on mahdollistettu oskiloivien, ilmajäähdytteisten elektrodien avulla. Elektrodien korkeudensäätö puolestaan tuo mahdollisuuden käsitellä perinteistä ohuempiakin kuituja ja kuiturakenteita, mitkä saattavat olla herkkiä liialle lämmölle.

  Uusi kuitujen profilointiteknologia (IPA, Interrelation Profile Alignment) mahdollistaa käytännössä kaikkien olemassa olevien PM-kuitujen hitsaamisen. Laitteet kykenevät myös toteuttamaan entistä pidempiä kartioita (taper) Fujikuran pyyhkäisymenetelmää (Sweep Arc) hyväksikäyttäen. 

  Lopputuloksen arviointiin käytetään FSM-100 ja -100+ malleissa kahta erillistä menetelmää: Kylmä (CSI, Cold Splice Image) ja Lämmin kuva (WSI, Warm Splice Image). Kahden toisiaan täydentävän menetelmän käyttö ei ainoastaan paranna arviota lopputuloksesta vaan myös parantaa sitä jo hitsauksen aikana.

  Kartiot (tapers) sekä pallolinssit on entistä yksinkertaisempia luoda valmiiden, tarkoitusta varten luotujen ohjelmapakettien avulla.

  Soveltuu: Ilmailu ja militaarisovellukset. optisten kuitukomponenttien ja laitteiden valmistus, lääketiede sekä öljy ja kaasuteollisuus.

  Tutustu tuotteisiin tarkemmin valmistajamme sivuilta:

   

   

  www.stateofthearc.com  © 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone