SATEL radiomodeemit

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Suomalainen SATEL Oy kehittää ja valmistaa kapeakaistaisia pitkänkantaman radiomodeemeja. Radiomodeemit toimivat UHF tai VHF taajuuksilla. Radiomodeemeilla voidaan käytännöllisesti ja edullisesti toteuttaa erilaisia kaukovalvonta- ja ohjausyhteyksiä.

  Radiomodeemiverkon voi suunnitella ja toteuttaa joko point-to-point tai multipoint -pohjaisesti. Radiomodeemien erinomainen RF-herkkyys takaa pitkät, kymmenien kilometrien yhteysetäisyydet. 1 W:n lähetysteholla saavutetaan jopa 50 km:n linkkijänteitä. 10 W:n lähetysteholla kantamaa saadaan kasvatettua ideaalisissa olosuhteissa yli 80 kilometriin, ja SATELLINE-EASy Pro:lla lähetysteho voi olla jopa 35 W. Radiot toimivat myös toistimina, jolloin yhteyksien pituuksia saadaan kasvatettua entisestään.

  Teemme SATEL Oy:n kanssa tiiviisti yhteistyötä ja toimimme heidän jälleenmyyjänään.

  Meiltä löytyy tuotevalikoimastamme kaikki SATEL Oy:n tuotteet ja pidämme tuotteista omaa varastoa, jolloin pystymme parhaimmillaan yhden päivän toimitusaikaan.

  Tarkemmat tuoteuutiset ja -tiedot suosittelemme katsomaan SATEL Oy:n omilta sivuilta tästä tai tästä (radiomodeemit)

   

  SATELLINE

  SATELLINE tuoteperheeseen kuuluu erilaisia lisenssitaajuuksilla toimivia radiomodeemeita kuten SATELLINE-EASySATELLINE-3AS Epic DB ja SATELLINE-EASy Pro. Tämän lisäksi tuoteperheeseen kuuluu lisenssivapailla taajuuksilla toimivia radiomodeemeita kuten SATELLINE-EASy 869.

   

  SATELLAR

  SATELLAR on digitaalinen radiomodeemijärjestelmä joka koostuu kahdesta erilaisesta yksiköistä:

  • Keskusyksikkö (Central Unit, CU)
  • Radioyksikkö (Radio Unit, RU) 

   

  SATELLAR radiomodeemien avulla muodostetaan varmatoimisia tiedonsiirtoyhteyksiä erityisesti sellaisiin järjestelmiin, joissa tiedonsiirron keskeytyksetön jatkuminen on ehdottoman tärkeää. Uusin SATELLAR XT tukee sekä sarja- että IP-tiedonsiirtoa. Tämä mahdollistaa reitittämisen jopa sarjaliikennetietojen perusteella.

  Lue lisää.

   

  SATEL-LP

  Modulaarisen SATEL-LP:n avulla voi muodostaa nopeasti ja yksinkertaisesti point-to-point, point-to-multipoint sekä laajoja, jopa 250 laitteen Mesh-verkkoja.

  Tuoteperheeseen kuuluu 3 eri vapaille taajuusalueille soveltuvaa modeemia ja 8 I/O -laajennusmoduulia. Yhteen lähetin-vastaanotin -moduuliin voi liittää kerrallaan jopa 32 I/O -moduulia. Järjestelmän käyttöönotto ei vaadi erillistä ohjelmointia, vaan tiedonsiirron tulot ja lähdöt tehdään moduulin osoitepyörää käyttäen.
  Lähetin-vastaanotin -moduuleilla siirretään sarjaliikenne-ohjaustietoja ja  I/O-moduuleilla analogisia- ja digitaalisia signaaleja. I/O -moduulien signaalit voidaan kytkeä myös suoraan Modbus-protokollan ohjainlaitteisiin lähetin-vastaanotin -moduulin RS-232 ja RS-485 -liittymien kautta.

  Lue lisää.  © 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone