Yritysvaihderatkaisut (IP / TDM PBX)

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  AudioCodesin Media Gatewayt eli VoIP Gatewayt omaavat markkinoiden parhaan äänenlaadun ja ovat yhteensopivia useiden puhelinverkko- sekä VoIP-valmistajien kanssa. Yhteensopivuuslistalla ovat mm. Nortel, Siemens, Alcatel, Cisco, Avaya, Microsoft jne. Näin ollen tuotteet ovat erinomainen valinta yhdyskäytäviksi PSTN ja IP-pohjaisten puheverkkojen välille. Mukaan lukien operaattoritason keskusratkaisut ja asiakaspään vaihderatkaisut. AudioCodes järjestelmät perustuvat omien piirien ja DSP-moduulien päälle. Tämä takaa loistavan äänenlaadun ja helpon muokattavuuden. Kaikki AudioCodesin tuotteet perustuvat samaan VoIP Perfect -arkkitehtuuriin.
   

  Analogiset gatewayt

  MediaPack analogiset Media Gatewayt tarjoavat aina kahdesta 24:ään analogista FXS-rajapintaa. Tuettuina ovat SIP-, H.323-, MGCP- ja MEGACO-kontrolliprotokollat. Gatewayt ovat helppo konfiguroida ja niiden pääapplikaatioita ovat mm. faksien ja etätoimistojen yhdistäminen VoIP-järjestelmään. Erityisominaisuudet kuten SAS-tuovat lisävarmuutta yritysratkaisuihin. FXO-rajapinnalla varustetut mallit sekä FXS/FXO sekamallit ovat myös saatavilla.

  Lataa esite.

  Moduulaariset gatewayt

  Mediant 1000B on yhden räkkiyksikön kokoinen modulaarinen gateway, johon voit yhdistää analogisia FXS/FXO-rajapintoja tai digitaalisia E1-rajapintoja (PRI) sekä S0-rajapintoja (BRI). Lisäksi Gatewayhin on saatavilla serverimoduli, jossa voidaan ajaa mitä tahansa kolmannen osapuolen sovellusta, esimerkiksi IP-pohjaista vaihderatkaisua Linux tai Windows-käyttöjärjestelmän päällä. Hyvänä esimerkkinä on myös esiasennettu Microsoftin SBA (Survivable Branch Appliance). Maksimikapasiteetit ovat 6 x E1, 20 x S0 tai 24 x FXS/FXO. Mediant 1000 on loistava ratkaisu vaihteiden yhdistämiseen tai asiakkaan monipuoliseksi ja laajennettavaksi Gatewayksi.

  Lataa esite.

  Asiakaspään Mediant mallistoa täydentää kustannustehokas Mediant 800 malli. Tämä Mediant 1000:sta pienennetty versio käsittää seuraavat kiinteät porttikokoonpanot: 4 x BRI, 8 x BRI ja 1 tai 2 E1. 800-mallissa on tuettuna AudioCodesin laadukas SIP-protokollapino.

  Lataa esite.

  Digitaaliset gatewayt

  Mediant-sarjaan kuuluvat 2000 ja 3000-sarjan mallit. Nämä digitaaliset E1- ja STM-1-gatewayt ovat usein suunniteltu IMS/NGN-verkkoratkaisuihin, joissa toimintavarmuus ja kapasiteetti ovat tärkeitä. Mediant-sarjan laitteet ovat yhteensopivia tunnetuimpien valmistajien softswitch-järjestelmiin ja ovat siten helppoja käyttöönottaa. Mediant 2000 mallin kapasiteetti on maksimissaan 16 E1, mutta mallin pienempikapasiteettiset versiot sopivat mainiosti myös asiakasratkaisuihin. Suurimmassa kokoluokassa päästään N+1 varmennettuna yhdeksään STM-1:een tai 240 E1:een; aina 16 000 yhtäaikaiseen puhekanavaan saakka.

  Lataa Mediant 2000 esite.

  Lataa Mediant 3000 esite.

     © 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone