Puheluiden nauhoitus ja tallennus

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  SmartTAP

  Puheluiden jatkuvaan tallennukseen ratkaisuna on AudioCodes SmartTAP, joka on sertifioitu mm. Skype for Business ympäristöön. Microsoft ympäristöissä ratkaisun yksi parhaista puolista on hoitaa tallennus passiivisesti ilman porttipeilaustekniikoita puheen laatuun vaikuttamatta. Vaatimuksena toiminalle on Edge palvelin, joka hyvin monessa toteutuksessa on jo mukana, esimerkiksi avatessa puheympäristöä ulkoiselle käytölle.

  Tuote on täysin ohjelmistopohjainen ja näin erittäin hyvin integroituva lukuisiin muihinkin ratkaisuihin. Valmiita integraatiota on mm. seuraavien toimittajien ratkaisuihin: Microsoft, Aastra, Allworx, Avaya, Cisco, Ericsson, Fujitsu, Intertel, NEC, Mitel, Nortel, Panasonic, Samsung , ShoreTel, Siemens ja Toshiba. Toimitamme ohjelmistoa palvelimien kanssa tai ilman. SmartTAP voidaan toimittaa myös yhdessä AudioCodes CloudBond 365 ratkaisun kanssa.

  Skype for Business ympäristöissä puheen tallennusta voidaan lisäksi tehdä joustavasti erilaisin ominaisuuksin. Se voidaan rajoittaa esimerkiksi vain tietyille käyttäjille tai numeroille, sekä se voidaan määrittää jatkuvaksi tai päälle vain painalluksesta. Lisäksi nauhoitettujen puheluiden aikana on mahdollista täyttää erilaisia muistiinpanoja kätevästi suoraan Skype for Business clientistä, jotka tallentuvat nauhoitetun puhelun yhteyteen SmartTAP tietokantaan.

  SmartTAP puheentallennusratkaisu sopii erinomaisesti esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin: finanssiala, terveydenhuolto ja asiakaspalveluympäristöt.

   

   

     © 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone