Office 365 puhelinverkkoyhteydellä

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  AudioCodes CloudBond 365 ja Mediant CCE Appliance ovat joustavia ratkaisuja Office 365:n tai Cloud-PBX:n yhdistämiseen paikalliseen puhelinverkkoon operaattorista tai tekniikasta riippumatta.

  AudioCodes CloudBond 365

  CloudBond 365 tarjoaa Office 365 pilvikäyttäjilleen Enterprise Voice-palvelun vanhoja operaattoriyhteyksiä ja numerointeja käyttäen. Tämä All-in-one Skype for Business-ratkaisu yhdistää parhaat puolet Skype for Business-servereiltä, Cloud-PBX:stä ja palveluntarjoajan tarjonnasta.

  AudioCodes CloudBond 365 perustuu hybrid Skype for Business -rakenteeseen. Siitä on saatavilla kolme eri kokoon skaalautuvaa alustaa, suurimman skaalautuessa aina 5000 käyttäjään asti, sekä täysin virtualisoitu versio. Se pitää sisällään täydellisen oman Skype for Business ympäristön, joka voidaan liittää sekä jo olemassa olevaan Microsoft Active Directory toimintaympäristöön tai Office 365 ympäristöön, mutta on toimintavalmis myös itsenäisenä.

  Se sisältää tarvittavien servereiden lisäksi mm. integroidun AudioCodes SBC:n, helppokäyttöisen hallintanäkymän ja varmuuskopiointi- ja palautusratkaisun.
  Tämän lisäksi AudioCodes CloudBond 365 mahdollistaa Contact Center järjestelmän liittämisen Skype for Business palveluun.

  Lataa esite


  AudioCodes Mediant CCE Appliance

  Microsoftin Skype for Business Cloud Connector Edition (CCE) tarjoaa yrityksille mahdollisuuden käyttää Microsoft Cloud PBX:ää omien paikallisten operaattoriyhteyksien yli käyttäen olemassa olevia sopimuksia ja paikallista numerointia. AudioCodes Mediant CCE Appliance tarjoaa kaiken tähän tarvittavan yhdessä paketissa. Ratkaisussa käyttäjätiedot ja hallinta on Microsoft Office 365:ssa, mutta CCE Appliance toimitetaan sitelle josta operaattoriyhteys liitetään.

  Mediant 800 CCE Appliance ja Mediant Server CCE Appliance niputtaa AudioCodes SBC:n tai Media Gatewayn ja Skype for Business Cloud Connector Edition paketin käteväksi 1U koteloksi, joka on helppo asentaa, ottaa käyttöön ja hallita. SBC on vaadittava komponentti lähes poikkeuksetta Microsoft Cloud PBX:än liittämisessä operaattoriverkkoon, ja se mahdollistaa myös muun puhelinjärjestelmän yhteenliittämisen. Toteutettaessa ratkaisu omilla servereillä tätä komponenttia ei ole huomioitu.

  Mediant 800 CCE Appliance mahdollistaa 50 ja Mediant Server CCE Appliance mahdollistaa 500 samanaikaista Skype for Business puhelua.

  Lataa esite
   

  CloudBond Standard Edition ja Mediant 800 CCE Appliance ovat sisällytetty AudioCodes Mediant 800B SBC/MGW:n sisään, joka tuo lukuisia joustavia mahdollisuuksia PSTN-yhteyden tai PBX laitteiden yhdistämiseksi tekniikasta riippumatta. Lisää Mediant 800B laitteista tästä.  © 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone