Oulun DataCenter Oy

Oulun DataCenter on Pohjois-Suomen johtava pilvipalveluyhtiö. Palvelut tuotetaan omista, Oulussa sijaitsevista konesaleista. Asiantunteva myyntitiimi ja jälleenmyyjät Oulussa tarjoavat joustavat ja luotettavat ratkaisut pilvipalveluiden tuottamiseen ja yritysten datan turvaamiseen. Oulun DataCenter on vakavarainen, ja yrityksen pitkäjänteinen toiminta merkitsee palveluille varmuutta ja jatkuvuutta, sekä mahdollistaa ketteryyden reagoida asiakastarpeiden kasvuun nopeasti. Oulun DataCenter voi investoida infrastruktuurin rakentamiseen, jotta asiakkaiden ei tarvitse.

Oulun DataCenter

Reaaliaikainen energian mittaus, raportointi ja valvonta

Enkom Active Oy toteutti Oulun DataCenter Oy:lle kokonaisuuden joka mahdollistaa reaaliaikaisen energian mittauksen, raportoinnin ja valvonnan. Oulun DataCenterin konesali oli laajentunut jo siihen pisteeseen, että energiankulutuksen seuranta manuaalisesti vei liikaa resursseja ja oli tehotonta. Enkom Active:n toteuttaman järjestelmän avulla Oulun DataCenter voi etäyhteydellä valvoa ja seurata kulutuksia konesalissa reaaliajassa.

Toiminta tehostuu ja loppuasiakkaiden palveluntaso nousee entisestään, koska mahdolliset riskit havaitaan hyvissä ajoin. Nyt myös raportointi onnistuu automaattisesti ja Oulun DataCenter Oy saa jatkossa palveltua vielä paremmin vanhoja ja tulevia uusia asiakkaitaan. Oulun DataCenterin tekninen johtaja, Kari Päivärinta, kuvaa projektia seuraavasti: ”Enkom Active toteutti järjestelmän ajallaan ja olemme toimintaan erittäin tyytyväisiä.”

Järjestelmään kuuluu Asentrian Siteboss laite ja PowerIQ-ohjelmisto. Se on valmistajariippumaton ja siihen voidaan sovittaa myös asiakkaan olemassa olevat mittarit (SNMP ja MODBUS).

Lisätietoja:
Matti Hätönen
Enkom Active Oy    
050 350 6529
matti.hatonen@enkom-active.fi
LinkedIn


© 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone