Anaconda Cabling ja Nexus

Anaconda Cabling on vuonna 1999 perustettu sähköalan moniosaaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaista sähkö-, tele- ja ICT-urakointia suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon. Olemme tottuneet tekemään asiat niin kuin on sovittu ja siinä aikataulussa, kuin on sovittu. Olemme ylpeitä siitä työstä, jota teemme, mutta samanaikaisesti nöyriä tulevien tehtäviemme edessä.

Anaconda

Anaconda turvaa Fujikuraan

Anaconda Cabling ja Anaconda Nexus ovat sähkö-, tele- ja ICT-urakointialan vahvoja moniosaajia. Vuonna 1999 perustettu, Anaconda Cabling palvelee asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla monen vuoden kokemuksella. Vastikään perustettu Anaconda Nexus puolestaan toimii 02, 03, 06 ja 014 telealueilla. Anaconda Nexus pohjaa samaan omistajaportaaseen ja yrityskulttuuriin kuin Anaconda Cabling.

Anacondan toimintatapaa on alusta alkaen leimannut vahva, ammattimainen ote projekteihin. Asentajat omaavat usean vuoden työkokemuksen niin kupari- kuin kuituasennustöistä. Anacondan suurimpia asiakkaita ovat Eltel Networks Oy, Voimatel Oy ja Instam Oy.

”Yritystemme käyttämät Fujikuran kuitujatkoskoneet valikoitiin omien kokemustemme perusteella, tarjoamaan luotettavuutta ja nopeutta projekteihimme. Muiden valmistajien koneet eivät vastanneet toiminnaltaan ja laadultaan meidän vaatimuksiamme. Koneet ovat olleet luotettavia, yksinkertaisia ja nopeita käyttää.” kertoo Juhani Saariniemi, tuotantopäällikkö, Anaconda Nexus.

Kenttäpäällikkö, Petri Oikarainen jatkaa: ”Suuri merkitys meille on ollut maahantuojan oman huoltopalvelun kyky vastata vaikeisiinkin kysymyksiimme. Suuri kiitos tulee myös joustavasta palvelusta. Viimeisimmän hankintamme toimitus tapahtui toimistoaikojen ulkopuolella. Hyvin hoidettu.”

Lisätietoja:
Janne Hirsimäki
Enkom Active Oy    
050 408 8522
janne.hirsimaki@enkom-active.fi
LinkedIn


© 2018 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone